Τρίτη 3 Απριλίου 2012

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου" - Το Βίντεο μας πήρε το 1ο Βραβείο!

Την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 και ώρα 11.30 π.μ στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου έγινε η προβολή όλων των βίντεο που δημιούργησαν οι σχολικές ομάδες του Νομού μας για τον Πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό  "Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου".

Εμείς ασφαλώς φτιάξαμε ένα βίντεο για την Λάρισα, χρησιμοποιώντας βίντεο και εικόνες που  τραβήξαμε οι ίδιοι, κάποιες φωτογραφίες από το Διαδύκτιο καθώς και αποσπάσματα από  live web κάμερα στην Κεντρική Πλατεία και το Google Earth. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Power Director (το οποίο είχαμε μάθει ήδη  να δουλεύουμε στο μάθημα της Πληροφορικής) συνθέσαμε με επιλεγμένο υλικό ένα βίντεο δημιουργώντας  μια μικρή ταινία 4.30 λεπτών για την πόλη μας.
Βάλαμε μεράκι και αφιερώσαμε πολλές ώρες μέχρι να φτιάξουμε κάτι που να μας  αρέσει και να είναι διαφορετικό.
Ο ενθουσιασμός μας λοιπόν ήταν απερίγραπτος όταν στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από την επιτροπή ότι  το βίντεό της ομάδας μας έλαβε το πρώτο βραβείο! Τελικά οι κόποι μας ανταμοίφθηκαν και το σχολείο μας βγάλαμε ασπροπρόσωπο :)
Σας παρουσιάζουμε εδώ το βίντεάκι μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει...


Οι μαθητές που συμμετείχαν:
Όλγα Κοντογιάννη, Εύα Κόντου, Ντινα Μαριάνθη, Μπραχουσάι Ναταλία, Ντάφου Χριστίνα Χατζηπούλιος Γιάννης, Τσιάκαλου Θεοφανία, Σφόρτσου Σοφία, Σιδέρης Δημήτρης, Συμπίκου Θεοδώρα, Λεπίδας Ηλίας, Τεκούση Ειρήνη Τσιαπλή Ευαγγελία, Συράκη Αλεξία

Υπεύθυνη συντονισμού και επιμέλεια η Καθηγήτρια  Πληροφορικής Κα. Φαλίδη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου